Stue og indretning

Hvor skal du lægge dit frække undertøj så andre ikke finder det?

De fleste mennesker ligger inde med noget frækt undertøj derhjemme, som de ikke har lyst til, at andre får fingrene i. Har du for eksempel en NORTIE INGEBORG BUNDLØS HIPSTER MED CAGE BACK derhjemme? Så er det ikke lige det bedste at farmor eller svigermor finder det, næste gang hun er på besøg. Og hvad nu hvis barnet går hen og finder det? 

Læs med her og se hvordan du kan indrette dig hjem på en måde, så folk ikke kan finde frem til det frække undertøj. 

Indretning i stue

Gem det diskret på soveværelset

Det er først og fremmest en god ide simpelthen at holde det inde på dit soveværelse. Det er trods alt her at du oftest skal bruge det og det giver mest mening, hvis du har dit frække undertøj herinde. Derudover er der mindre sandsynlighed for, at nogen finder frem til det. 

Det er de færreste gæster, som render ind på dit soveværelse og snuser rundt. Vi ved alle helt instinktivt at det som regel er et privat domæne, som andre fremmede ikke skal opholde sig i uden særlig tilladelse. Derfor vil de fleste da også holde sig fra netop dette rum af boligen, når de er på besøg.

Derfor kan du for eksempel også sagtens tillade dig blot at have dit frække undertøj liggende i samme skuffe, som du har dit almindelige undertøj. Her vil de færreste komme og kigge. Og hvis du har meget frækt undertøj liggende, som desuden fylder lidt ekstra end det almindelige, så kan du have det liggende under sengen. Man kan i dag købe nogle smarte udtrækningskasser, som man kan gemme det hele væk i.

Soveværelse

En kiste med hængelås holder de nysgerrige væk

Nogle af os er dog så uheldige at have meget nysgerrige personer i vores liv, som sagtens kunne finde på at overskride den usynlige grænse der er mellem soveværelset og resten af boligen. Hvis du har sådan en person i dit liv, så er det nødvendigt at tage nogle ekstra forholdsregler. 

Det kan for eksempel være en god ide at investere i en form for trækiste og sætte en hængelås på. Nok vil personen dermed forstå at der er nogle spændende sager nede i denne kiste – ellers ville du jo ikke sætte en hængelås på. Men det er nu de færreste, som ligefrem vil gøre sig anstrengelser for at bryde kisten op. 

Derudover kan du lægge et hårstrå henover dit tøj nede i kisten, før du lukker den. På den måde kan du altid se om nogle andre har været der i mellemtiden uden din tilladelse – for så vil hårstrået nemlig være væk. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *