Design er en del af vores hverdag…

 

Vi elsker design – og vi vil dele vores viden med dig, så du kan få mest ud af godt design i hverdagen.

 

Om os

Hos Galleridahl.dk ved vi alt om, hvor meget det betyder at forholde sig aktivt til indretningen af hjemmet, da dette vil påvirke dig mentalt hver dag. På samme måde får det betydning for fleksibiliteten og friheden i din dagligdag, at du anvender produkter, der er designet til at give dig kvalitet.

Du behøver ikke være en indretningsarkitekt eller have en uddannelse indenfor design og formgivning for at skabe den rette atmosfære derhjemme og få mest ud af hverdagens produkter.

Det vigtigste er, at du er opmærksom på funktionen af de elementer, du har brug for.

Design med funktionalitet og personlig værdi

Design er en bred betegnelse fra rumindretning, møbler over belysning til dekorationsgenstande og service.

Vi har alle forskellige præferencer i forhold til indretning og stilarter.

Det bedste design er ét, der både har en funktionel værdi, og som samtidig giver dig en mental merværdi.

Fælles for alle designerprodukter er den høje kvalitet. Du får mere værdi for pengene, når du vælger brands, der er kendt for at bruge den nyeste teknologi, de bedste materialer og de mest innovative fremstillingsmetoder.

Der findes masser af danske designvirksomheder, der fremstiller og udvikler produkter, som kan købes til skarpe priser. Hos Galleridahl.dk sætter vi fokus på de nyeste trends på designerområdet. Du får nyheder, beskrivelser og anbefalinger til at købe de produkter, der kan skabe værdi for dig og dit hjem.

Til inspiration, viden og hjælp

Hvad du bruger vores artikler til, er helt op til dig. Det kan være, at du i forvejen har en kærlighed til indretning og ofte eksperimenterer med stilarter i hjemmet. I denne forbindelse kan du bruge vores blogindlæg til inspiration og til at læse om nogle af de nyeste designervarer.

Står du i en købssituation, hvor du skal vælge mellem forskellige brands, er det en hjælp, at du får viden om materialer, kvalitet og funktionalitet.

Uanset hvad dine behov er, kan du bruge Galleridahl.dk som dit favoritwebsite, når boligen skal forskønnes og hverdagen forbedres.