Indret hjemmet med en dejlig pejs – find inspiration her

Så du skal ud at indrette dit hjem, og måske går du rundt og drømmer om at have din egen pejs. Pejs er også dejlige, men de kan også være besværlige at få ind i hjemmet. Hele rummet skal designes rundt omkring det, eller også skal den ind i væggen.

Pointen er, at der skal meget arbejde ind i få sin helt egen pejs. For slet ikke at tænke på, alt arbejdet der går ind i at vedligeholde og bruge en pejs. Men det skal det ikke handle om her. Her skal det handle om at få den rette motivation til at indrette din pejs.

Hvor skal pejsen være

Når du skal tænke på at starte indretningen op, så skal du først tænke på over, hvor i rummet pejsen skal stå. Skal den være i et hjørne, i midten af en væg, eller måske endda i midten af selve rummet. Den sidste er det moderne valg.

At placere en pejs midt i rummet, er blevet populært i dag, fordi pejse har udviklet sig så meget. Det fylder så lidt i dag, at de nemt kan komme ind i midten. Det vigtigste er bare, at du fra starten har det i tankerne. Ellers så kan det blive for sent at indrette det rundt om den. Bare se på https://philippejse.dk/.

Hvilken pejs skal det være

Så kommer det også til valget om hvilken slags pejs det skal være. Skal det være en gammeldags eller moderne pejs? Vil du gerne have den gamle oplevelse, med en kæmpe pejs, hvor der er brænde og levende ild i det? Det skal man gøre plads til og det handler om at indrette korrekt.

For eksempler se her. Skal den være flot uden om, med en kæmpe ramme og flot indlæg? Hvis det handler om at gøre det stort, så kan man også få mønstre på det hele.

Eller skal den være mere moderne? Skal du ikke have noget at gøre med træ og rigtig brænde. Måske skal du bare have en helt ny én, som kører på gas. Eller måske én uden ild overhovedet. Mulighederne er store i dag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *