simpelt, indretning, hvid, kop, bøger

Sådan kan du få den nordiske indretning ind i dit hjem

Lige nu vinder den nordiske indretning hjerter i mange danske hjem. Det kan man godt forstå, for der er noget frisk og naturligt over den nordiske indretning. Det er lækkert, at man har et lyst hjem, hvor der også er fokus på naturmaterialer. Det kan være, at du også selv drømmer om at blive inspireret af den nordiske indretning. Så kan du læse med i denne artikel og måske finde noget inspireret.

indretning, nordisk indretning, lys, minimalisme, natur

Få et plankebord til den nordiske indretning

Der er flere ting, der kendetegner den nordiske indretning. Det er f.eks. meget almindeligt, at man har noget, der er lavet ud af træ, og som man kan se, der er lavet ud af træ. Når der er tale om den nordiske stil, så er det tilmed ofte lyst træ, der hitter blandt danskerne. Hvis du vil have et smukt spisebord, der er lavet ud af træ, så kan du med fordel overveje at investere i et plankebord. Læs mere her, hvis det er noget, du kunne være interesseret i.

Afdæmpede farver

Noget andet, der er med til at kendetegne den nordiske indretning, er afdæmpede nuancer. Der er ikke nogen vilde farver, der skal springe én i øjnene, og det er netop vigtigt for den nordiske stil, at man tænker over at få skabt et afdæmpet hjem i balance, der giver ro at være i.

Læder er et hit

I den nordiske indretning er man også ofte glad for læder. Her er der igen mange, der vælger den lyse læder, da den nordiske indretning for det meste hælder mere over i de lyse nuancer.

plante, hvid, trægulv, farver

Planter i hjemmet

Den nordiske indretning kan godt lide, at der er noget natur over hjemmet. Du kan nemt få mere natur ind i hjemmet, hvis du anskaffer dig nogle planter. Der er nogle planter, der går bedre med den nordiske indretning end andre. Der er f.eks. mange, der kan lide at have palmer i hjemmet, hvilket komplimenterer den nordiske indretning rigtigt fint.

Paneler, vaser og lyst træ

På falderebet kan man om nordiske indretning nævne, at det også ofte passer godt med paneler, som man selv kan få sat op eller hyre nogle til at gøre, vaser – også gerne i afdæmpede farver, der passer ind med resten af farvespillet og en masse møbler i lyst træ. Du kan også finde plankeborde i mange forskellige nuancer, så det kan være, at du kan finde et, der passer ind til din indretning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *